GEKNAEKT FESTIVAL 03 10 15

INFO

TIJD

Geknaekt duurt van 12.00-22.00.

SIGARETTEN

Er mag alleen op de binnenplaats gelucht en gerookt worden. Let op: Er worden GEEN sigaretten verkocht op het festivalterrein, onderling ruilen kan altijd.

DRESSCODE


Discriminderende of aanstootgevende kleding en voetbalshirts zijn niet toegestaan.

LEEFTIJD


Om Geknaekt in de bajes te bezoeken moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn. Neem alsjeblieft geen risico, want bij twijfel kun je van het festival verwijderd worden. Er kan gevraagd worden naar legitimatie, vergeet deze dus niet.

PARKEREN

Er kan bij de locatie NIET geparkeerd worden. Betaald parkeren mogelijk in de parkeergarage Kruisstraat (kruisstraat 2) of parkeergarage De Grifthoek (Wittevrouwensingel 96).

IN EN UIT


Zodra je binnen bent, kun je niet zomaar het terrein af. Het blijft een gevangenis, dus ontsnappen lukt je niet!

BETALINGSMOGELIJKHEDEN / PIN

Je kan aan de bar alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt bij de ingang. Hier is het mogelijk om te pinnen én met cash te betalen. Wifi is niet altijd even goed, dus neem voor de zekerheid voldoende cash mee.

KLUISJES

Kluisjes bevinden zich bij de ingang. Zij kunnen enkel met CASH betaald worden.

LOCATIE

Kom lekker op de fiets of met de voet. CS ligt op 15 minuten loopafstand. 
OV: Stoppen meerdere bussen op 3 minuten afstand. Halte: Wittevrouwenbrug of Janskerkhof.

HUISREGELS

• In het kader van de veiligheid kan Geknaekt Festival haar bezoekers (laten) fouilleren en/of tassen doorzoeken.

• Het betreden van het festivalterrein is op eigen risico.

• Het in bezit hebben van glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, drugs, voorgedraaide joints, (vuur-)wapens, paraplu's, etenswaren, (alcoholhoudende) dranken, (huis)dieren, andere gevaarlijke voorwerpen of stoffen op evenementen van Geknaekt Festival zijn niet toegestaan.

• Geknaekt Festival aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, uit welke hoofde dan ook, welke direct of indirect het gevolg is van handelen of nalaten van Geknaekt Festival, van personen in dienst van haar, of van andere personen die door of vanwege haar te werk zijn gesteld, of van derden, tijdens het door haar georganiseerde evenement en/of in verband met het verblijf op de evenementenlocatie, tenzij er sprake is van opzet.

• Wees lief voor elkaar bij Geknaekt Festival. Bedreiging, mishandeling, diefstal, discriminatie, ongewenste intimiteiten en ander hinderlijk of aanstootgevend gedrag en/of pogingen daartoe worden door Geknaekt Festival niet getolereerd. Indien de bezoeker tijdens zijn bezoek aan het evenement schade veroorzaakt, van welke aard dan ook, zal Geknaekt Festival deze schade op de betreffende bezoeker (doen) verhalen. Bovendien zal Geknaekt Festival aangifte kunnen doen van dergelijke gedragingen.

• Zonder schriftelijk toestemming van Geknaekt Festival is het niet toegestaan promotie-materiaal uit te delen.

• Bij het betreden en verlaten van de evenementenlocatie/evenementen dienen bezoekers geen overlast te veroorzaken voor de omwonenden en nabije leefomgeving. Volg de instructies van het personeel altijd op.

• Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van Geknaekt Festival te allen tijde op te volgen.

• Laatste, maar belangrijkste regel: geniet!